HOME | PROFIEL | CONTACT


Bel voor een afspraak

0499-313696

 

 

   


behandelingen

Alle gezichtsbehandelingen bestaan uit: reiniging, peeling, verwijderen van onzuiverheden, massage en masker. De huid wordt verzorgt met specifieke, op de huidconditie afgestemde, verzorgingsproducten.

 

Uw behandeling kunt u uitbreiden met onder andere decolleté-, nek- en gezichtsmassage, ontharen, het epileren en verven van wenkbrauwen en wimpers of met een speciale gezichtsbehandeling.

 

SPECIALE BEHANDELINGEN


 

Soin Professionel Hydra

Een opwekkend hydratatie en verfrissingsmasker op basis van algenextracten. Maakt de huid gladder, soepel en elastisch. 

 


 

Soin Jeunesse 3D

Behandeling met "lifting" resultaat. Vult rimpels van binnenuit op, maakt de gelaatstrekken glad en hermodelleert de gezichtscontouren. Na slechts 1 behandeling: vermindering van 45% van de kraaienpootjes en 35% van de neus- en lipplooi. De resultaten van deze behandeling zijn klinisch bewezen.

 


 

Peeling Professionel Régénérant

Een anti-huidverouderings- en antirimpel behandeling voor een gladdere, verjongde huid, met een verfijnde textuur. Deze behandeling bevat hoge concentraties werkstoffen met 32% AHA's. Door deze hoge concentratie is het "nieuwe huid" effect gegarandeerd en krijgt de huid een stralende teint.


 

Soin Professionel Cellulaire Rides Ferreté

Een intensieve anti-rimpel behandeling voor gelaat en/of decolleté die zorgt voor een gladdere en stevigere huid. Dankzij anti-stress

en anti oxidant bevordert deze behandeling de natuurlijke verdediging van de huid en krijgt de huid een stralende teint.

 

 


KvK 17185483

BTW NL141736094B01

Disclaimer  |  Algemene Voorwaarden  |  Privacyverklaring

Copyright ©2009 - 2014 | BeautyCare Sabine